bouwteam

Mertens Bouwbedrijf verwerft haar opdrachten niet alleen uit aanbestedingen. Regelmatig participeren we in een bouwteam waarbij de kennis en ervaring van ons bouwbedrijf al in een vroeg stadium wordt ingezet voor de realisatie van een bouwplan. Onze ervaren bouwteamspecialist vertelt u graag over de mogelijkheden en de aanpak.

Participeren in een bouwteam betekent actief handelen en elkaar scherp houden om de gezamenlijke doelen (functionaliteit, bouwtijd & budget) te realiseren. Belangrijk voor het goed functioneren van een bouwteam is het vertrouwen in elkaars kennis en kunde. Mertens is zeer succesvol bij het verdienen van dit vertrouwen van haar opdrachtgevers. Onze speerpunten; EfficiŽnte bouwprojecten met goede referenties, creatief en flexibel in het bedenken van oplossingen, een adequate klachtenafhandeling en bijblijven of zelfs voorlopen op technische ontwikkelingen.

Ook bij bestedingen van overheidsmiddelen zijn er mogelijkheden om een bouwteam te vormen. Ook als we te maken hebben met mededingingsregels die aansturen op transparante concurrentie. Als een gemeente of schoolbestuur er voor open staat zijn er wel degelijk mogelijkheden. Laat u vrijblijvend informeren.