Jaarrekening 2017 getekend!

In 2015 zijn we in samenwerking met de accountants van SmitsVandenBroek het project “De jaarrekening in een dag” gestart. Samen werd het droomdoel gesteld om de jaarrekening in 1 dag op te stellen. Vorig jaar brachten we de doorlooptijd al terug naar 2 maanden. Door de diverse Lea®n methodieken toe te passen is het ons gelukt om vanmorgen 18 januari 2018 de jaarrekening van 2017 te ondertekenen. Hiermee werd de doorlooptijd teruggebracht naar 1 maand en is er 15% minder aan uren besteed. Volgend jaar streven wij naar een doorlooptijd van 2 weken met een tekendatum van de jaarrekening 2018 op 11 januari 2019. Binnenkort gaan we de uitgevoerde accountantscontrole samen evalueren. Hierin nemen we ook de aanbevelingen uit het adviesrapport mee, welke door onze MER-stagiaire Danielle Maas van Avans Hogeschool te ‘s Hertogenbosch zijn opgesteld, om de doelstelling voor de jaarrekeningcontrole 2018 te kunnen realiseren. Hiermee komen we weer een flink stuk dichter bij ons droomdoel: “De jaarrekening in en dag!” Bekijk hier het filmpje van de jaarrekeningcontrole 2015 waar de oorsprong van dit bijzondere traject duidelijk wordt.

Deel deze pagina



Bekijk de webcams