Innovatie! 3D inmeten bij DaCapo

Bijna al onze projecten worden in 3D uitgewerkt. Bij nieuwbouw worden deze tekeningen veelal door architect en constructeur gemaakt en aan ons verstrekt. Bij renovatie zijn deze 3D tekeningen veelal niet beschikbaar. Bij ons project DaCapo College  in Sittard, waar een bestaande school helemaal gestript wordt en alleen de constructie blijft staan, gaan we middels 3D scannen het huidige gebouw inmeten. Het voordeel van 3D scannen is dat er  niks vergeten wordt tijdens het inmeten, het inmeten sneller gaat, inmetingen direct als onderlegger gebruikt kunnen worden in vele tekenprogramma’s en dat alle gegevens in de pointcloud staan en hierdoor een andere doorsnede direct beschikbaar is en men niet terug hoeft naar de locatie om opnieuw te meten.

Deel deze paginaBekijk de webcams