Trots! 3 projecten dingen mee naar titel BNA gebouw van het jaar 2018

Wij zijn trots op de projecten die wij bouwen. Het is dan ook leuk om te horen dat 3 van onze mooie projecten  zijn ingestuurd voor de “BNA Beste Gebouw van het jaar” verkiezing. De inzendingen worden verdeeld in 4 categorieën namelijk 1) Identiteit & loonwaarde, 2) Leefbaarheid & Sociale Cohesie, 3) Stimulerende Omgevingen en 4) Particuliere Woonbeleving.  Een vakjury gaat per categorie  inzendingen nomineren en een categoriewinnaar bepalen. Het publiek kan voor de publieksprijs hierna  online een stem uitbrengen op 1 van de genomineerde. Onze ingezonden projecten zijn Musis Sacrum van Van Dongen – Kosschuch architects and planners  in de categorie Identiteit & Icoonwaarde,  Van Spaendonck Ondernemingshuis van Cepezed in de categorie Stimulerende Omgevingen en MFC Doelum van NOAHH & Studio Nuy van Noort in de categorie Leefbaarheid & Sociale Cohesie.

      

Deel deze paginaBekijk de webcams