Dag van de Bouw Sportqube druk bezocht

Zaterdag 2 juni organiseerde Bouwend Nederland voor de 13e keer de Dag van de Bouw. Het publiek  kon op 130 bouwplaatsen in Nederland een kijkje nemen.  Mertens opende voor deze gelegenheid de poorten bij de bouwplaats van Sportqube (Talent Centraal) in Nijmegen. De bezoekers werden rondgeleid door het nieuwe sportcentrum van Nijmegen door mensen van van de Laar (constructeur), Schekman (E-installateur), De Hazenkamp (turnvereniging)  en medewerkers van Mertens. Veel toekomstige gebruikers, mensen uit de wijk maar ook collega’s kwamen een kijkje nemen bij TCN waar de afbouw in volle gang is. De olympisch kampioenen van de toekomst kunnen niet wachten om te komen trainen in hun  nieuwe accommodatie, en toonde voor de camera van onze fotograaf al hun kunsten.

Met zo’n 700  zeer belangstellende bezoekers kijken wij zeer tevreden terug op deze dag. Landelijk trok de Dag van de Bouw 71.000 bezoekers.

Deel deze paginaBekijk de webcams