Geslaagd!

Afgelopen jaren hebben Eric Smeets  en Leo Janssen met heel veel plezier en passie de opleiding Master in Business Learning gevolgd bij het Arpa Lea®n instituut. Vrijdag 14 september mochten zij als één van de 30 geslaagden het felbegeerde certificaat in ontvangst nemen.

4 jaar geleden werd de cursus gestart met 45 deelnemers. Door klantwaarde en  motivatie centraal te plaatsen binnen ons bouwbedrijf is ons droomdoel “het mooiste, plezierigste en beste bouwbedrijf te worden” weer een stapje dichterbij gekomen.

 

Het behalen van deze opleiding zien we niet als een eindstation, maar als een begin van een verdere groei waarbij iedereen in onze organisatie zijn steentje aan bij kan bijdragen door continu te verbeteren met behulp van de Lea®n methodieken.

Deel deze pagina

Tags:
, ,


Bekijk de webcams