SportQube en sporthal Loevenhoutsedijk opgeleverd

Maandag 10 september werd SportQube officieel overgedragen aan de stichting Talent Centraal Nijmegen. Vanaf eind augustus werden er al lessen gegeven, maar vanaf nu worden ook de algemene ruimtes ingericht. Deze  topsportaccommodatie heeft naast de zalen voor turnen en judo, ook een gymzaal, een springzaal, een peuterzaal en een free runningzaal. Vrijdag 12 oktober zal SportQube officieel geopend worden.

Dinsdag 11 september is sporthal Loevenhoutsedijk opgeleverd aan de Gemeente Utrecht. Vanaf deze datum kunnen de leden van Synergo ook aan de slag met de inrichting van de keuken, bar en kantine. Mertens zal de laatste opleverpunten afwerken en dan kan het gebouw per 1 oktober in gebruik genomen worden. De officiële opening staat gepland voor 10 november 2018.

Wij wensen alle gebruikers veel plezier in hun nieuwe sportgebouw.

 

 

 

Deel deze paginaBekijk de webcams