Mertens Symposium geslaagd

Woensdag 10 oktober organiseerden wij alweer ons 21e symposium. Dit jaar bezochten wij Nijmegen. De ontvangst was in het net opgeleverde topsportcentrum SportQube. Na een korte introductie door dagvoorzitter Simone van Trier, nam Erik Schotte van LIAG architecten ons mee door het design & build proces.
Vervolgens kreeg Marc Lammers het woord in de Dojo. Hij vertelde over zijn successen met de hockeydames en hoe deze te vertalen zijn naar bedrijfssituaties. Dat het project net opgeleverd was, bleek uit de nog aanwezige timmerlieden met een verrassende dans-act.
Na een korte busreis naar de Waalkade, kwamen wij aan bij de Bastei, de tweede locatie van deze dag. Na een kop koffie begonnen wij een ontdekkingsreis door de archeologische resten. Architect Marc van Roosmalen gaf hierover tekst en uitleg door middel van een presentatie in het amfitheater.
Als afsluiting nam Jim Stolze het stokje over met zijn verhaal over Artificial Intelligence. Met sprekende voorbeelden liet hij zien wat er nu al mogelijk is met kunstmatige intelligentie, en hoe organisaties hier mee aan de slag kunnen.

Het symposium werd afgesloten met een hapje en een drankje, met uitzicht over de Waal.

 

 

Deel deze paginaBekijk de webcams