SportQube geopend!

Na een geslaagd Mertens symposium op woensdag 10 oktober, werd vrijdag 12 oktober SportQube officieel geopend. Burgemeester Hubert Bruls en gedeputeerde Jan Markink van de provincie Gelderland verrichtten de openingshandeling.

In de topsportaccommodatie zullen regionale talenten van RTC Turnen, RTC Judo en Rugby Academy Oost onderdak vinden. Deze topsporttalenten worden begeleid door Top Sport Gelderland, NOC-NSF en het Olympisch Netwerk.

SportQube bezit 6.500 m2 aan sportruimte bestaande uit een in 2 delen op te splitsen turnzaal, een grote deelbare judozaal, een Freerunning zaal, een multi-gymzaal, een peutergym, en een krachthonk.  Daarnaast bevindt zich in SportQube een sportmedisch centrum waar sportartsen, fysiotherapeuten en wetenschappers de sporters medisch begeleiden.

Wij wensen alle gebruikers heel veel sportplezier toe in deze prachtige sportaccommodatie.

Lees hier ook het verslag van Nieuws uit Nijmegen of bekijk hier de reportage van omroep Gelderland.

 

 

Deel deze pagina



Bekijk de webcams