Leon Rutjens 12,5 jaar in dienst

Zaterdag 15 december 2018 is Leon Rutjens 12,5 jaar in dienst bij Mertens bouwbedrijf.

Ondanks dat Leon al langere tijd ernstig ziek is, wilde wij dit bijzondere moment niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op vrijdag 14 december hebben we Leon thuis verrast, hij  is door Eric Smeets gehuldigd. Hierna arriveerde Stichting wensambulance Limburg om samen met hem, zijn vrouw, kinderen en 4 collega’s van Mertens een bezoek te brengen aan onze werf, de bouwplaats van Vogelsbleek en ons kantoor de Walburg aan de Emmasingel. Hierna is het gezelschap als extra verrassing naar Dierenpark Rhenen vertrokken om een grote wens van Leon in vervulling te laten gaan. Een bezoek brengen aan de panda’s. Het was een bijzondere dag en wij hopen dat het een mooie herinnering voor Leon en zijn gezin mag zijn.

Deel deze pagina

Tags:
,


Bekijk de webcams