Jaarrekening 2018 getekend!

In 2015 zijn we in samenwerking met de accountants van SmitsvandenBroek het project “De jaarrekening in één dag” gestart. Samen werd het droomdoel gesteld om de jaarrekening in 1 dag op te stellen. Vorig jaar brachten we de doorlooptijd al terug naar 1 maand. Door de diverse Lea®n methodieken toe te passen is het ons gelukt om vandaag 11 januari 2019 de jaarrekening van 2018 te ondertekenen. Hiermee werd de doorlooptijd teruggebracht naar 14 dagen en is er 10% minder aan uren besteed. Volgend jaar streven wij naar een doorlooptijd van 10 dagen voor de jaarrekening 2019. Binnenkort gaan we de uitgevoerde accountantscontrole samen evalueren.

We komen steeds dichter bij ons droomdoel: “De jaarrekening in één dag!”

Bekijk hier het filmpje van de jaarrekeningcontrole 2015 waar de oorsprong van dit bijzondere traject duidelijk wordt.

Deel deze pagina



Bekijk de webcams