37 toppers bezoeken Mertens tijdens Doe dag

Donderdag 28 februari ontvingen wij de 37 toppers van Weert on Stage die tijdens het beroepenfeest een match hadden met 1 van onze medewerkers. Op kantoor ontvingen wij 20 leerlingen, waarvan 14 leerlingen een halve dag mee mochten werken op de afdeling werkvoorbereiding. Hier werd onder begeleiding 3D getekend, tekeningen gecontroleerd en een planning gemaakt. 6 leerlingen die op de ICT afdeling meeliepen mochten een website bouwen en een computer in elkaar zetten. Op de werf mochten 17 leerlingen een krukje in elkaar timmeren en bij onze staalafdeling een beeldje in elkaar lassen.

Wij kijken met veel plezier terug op deze geslaagde dag en hopen dat alle leerlingen hiermee hun keuze voor hun vervolg studie gemakkelijker is geworden, want je mag alles worden behalve ongelukkig.

 

Deel deze paginaBekijk de webcams