Eerste oud-werknemersmiddag groot succes

Woensdag 8 mei organiseerde Mertens voor de eerste keer een oud-werknemersmiddag. Deze middag, speciaal voor collega’s die bij ons met pensioen / in de VUT zijn gegaan, was een idee van 2 oud-werknemers. Na ontvangst volgde een presentatie over de lopende projecten en een uitleg over het Lea®n gedachtegoed. Hierna was er ruim tijd om met elkaar bij te praten. Sil Timmermans, zoon van onze werkvoorbereider Maurice, zorgde voor de hapjes. Het was een zeer geslaagde en gezellige middag die in de toekomst zeker een vervolg zal krijgen. Wanneer je dit leest en denkt, waarom heb ik geen uitnodiging gehad? Het kan zijn dat we jouw juiste adresgegevens niet meer hebben. Ben je geïnteresseerd in de volgende bijeenkomst, stuur even een mail naar info@mertens-weert.nl met de juiste gegevens.

 

Deel deze pagina

Tags:
,


Bekijk de webcams