Dag van de Bouw bij Tapijnkazerne druk bezocht

Zaterdag 15 juni organiseerde Bouwend Nederland alweer voor de 14e keer de Dag van de Bouw. Het publiek kon op 140 bouwplaatsen in Nederland een kijkje nemen. Landelijk trok de Dag van de Bouw 77.000 bezoekers. Mertens opende voor deze gelegenheid de poorten van de bouwplaats van de Tapijnkazerne in Maastricht. De Tapijnkazerne was voor Zuid Nederland uitgekozen voor de regionale opening, John Kreugel (Bouwend Nederland), Eric Smeets (Mertens Bouwbedrijf) en Vivianne Heijnen (Wethouder Gemeente Maastricht) opende samen deze unieke dag. De bouwplaats in Maastricht die ook was opgenomen in de route van de Dag van de Architectuur werd druk bezocht. Met ruim 1111 zeer belangstellende bezoekers kijken wij met plezier terug op deze geslaagde dag. Volgend jaar openen we de poorten van de bouwplaats van het MECC in Maastricht.

Deel deze paginaBekijk de webcams