De Bastei genomineerd voor de Schreudersprijs 2019

De Bastei in Nijmegen, een project wat Mertens Bouwbedrijf samen met Van Roosmalen van Gessel Architecten, ABT-Velp en de gemeente Nijmegen heeft gerealiseerd is genomineerd voor de Schreudersprijs 2019.

Dit jaar reikt Stichting A.M. Schreuders weer de prestigieuze Schreudersprijs uit; dé prijs voor een bijzondere prestatie op het gebied van ondergronds bouwen.

Alle disciplines die bijdragen aan het bevorderen van verantwoord gebruik van de ondergrond kunnen meedingen naar de prijs. Een onafhankelijk jury van deskundigen buigt zich over alle inzendingen en selecteert de vijf beste. Uit de 5 genomineerden wordt vervolgens de winnaar aangewezen.

De jury was verheugd over het niveau van de ingezonden projecten. De verscheidenheid van de ingezonden projecten wordt gezien als een positief signaal voor het ondergronds bouwen. Kijk voor alle genomineerde op architectuur.nl

Deel deze paginaBekijk de webcams