Symposium 2019 “Een leven lang leren”

Alweer voor de 22e keer organiseerden wij ons symposium, met dit jaar als thema “Een leven lang leren”. Deze keer bezochten we het recent opgeleverde Frontier gebouw en het vorig jaar opgeleverde Horizon gebouw van de BUas in Breda. Na de ontvangst door Eric Smeets en dagvoorzitter Talitha Muusse in het Frontier gebouw, nam Talitha ons mee door het gebouw naar de collegezaal waar Jorg Snoeck in de toekomst van de consument en wat wij hiervan kunnen leren. Hierna vervolgden wij de tour door het gebouw naar spreker 2, Jan van Maarseveen. Jan gaf een college over stikstof en belichtte de problemen en kansen die er voor de bouw liggen. Na een korte pauze verplaatsten wij ons naar het Horizon gebouw, waar Bert van Breugel van INBO architecten ons meenam in het proces van de transformatie van de vernieuwde BUas Campus. Als laatste gaf Paul Smit ons op humoristische wijze inkijk in de werking van ons brein en wat hierdoor wel of niet werkt wanneer we willen veranderen. De dag werd feestelijk afgesloten met een walking dinner verzorgd door de studenten van BUas.

Bekijk hier de compilatie van de dag.

Deel deze paginaBekijk de webcams