Certificeringen

Eigenlijk zijn we heel bescheiden, maar we hebben een aantal mooie certificeringen. We zetten ze hier allemaal onder elkaar, zodat we u er op de rest van de site niet mee hoeven lastig te vallen.

Met openheid als kernwaarde beschikken wij al vele jaren over een transparant kwaliteitsmanagementsysteem dat ISO 9001-gecertificeerd is.

We hechten veel waarde aan de beheersing en inperking van milieurisico’s en zijn trots op de ISO 14001-certificatie van ons milieuzorgsysteem.

Home - Bekema Constructie | Uw specialist voor alle constructie- en laswerkzaamheden.

We beschikken over een eigen staalwerkplaats voor de vervaardiging van staalconstructies. Deze maken we conform EN 1090-2. Dit verklaart dat alle voorschriften betreffende de beoordeling en verificatie van de prestatiebestendigheid beschreven in Annex ZA van de norm EN 1090-1:2009/A1:2011onder systeem 2+ worden toegepast en dat de productiecontrole in de fabriek wordt beoordeeld opdat deze in overeenstemming is met de geldende voorschriften.

Onze mensen gaan voor alles en we doen er alles aan om hun veiligheid en gezondheid te waarborgen. Als u ziet hoe hoog wij de lat leggen, begrijpt u: ons VCA-certificaat is slechts een formaliteit.

Bekijk de webcams