Kwaliteit is bij ons tastbaar.

Certificeringen

Eigenlijk zijn we heel bescheiden, maar we hebben een aantal mooie certificeringen. We zetten ze hier allemaal onder elkaar, zodat we u er op de rest van de site niet mee hoeven lastig te vallen.

Met openheid als kernwaarde beschikken wij al vele jaren over een transparant kwaliteitsmanagementsysteem dat ISO 9001-gecertificeerd is.

Certificaat ISO 9001

We hechten veel waarde aan de beheersing en inperking van milieurisico’s en zijn trots op de ISO 14001-certificatie van ons milieuzorgsysteem.

Certificaat ISO 14001

We beschikken over een eigen staalwerkplaats voor de vervaardiging van staalconstructies. Deze maken we conform EN 1090-2. Dit verklaart dat alle voorschriften betreffende de beoordeling en verificatie van de prestatiebestendigheid beschreven in Annex ZA van de norm EN 1090-1:2009/A1:2011 onder systeem 2+ worden toegepast en dat de productiecontrole in de fabriek wordt beoordeeld opdat deze in overeenstemming is met de geldende voorschriften. 

Certificaat EN 1090-2 

Onze mensen gaan voor alles en we doen er alles aan om hun veiligheid en gezondheid te waarborgen. Als u ziet hoe hoog wij de lat leggen, begrijpt u: ons VCA-certificaat is slechts een formaliteit.

Certificaat VCA

Mertens is zich bewust van haar maatschappelijke bijdrage aan de CO2 uitstoot en wil haar verantwoordelijkheid nemen om in de komende jaren de CO2 uitstoot te reduceren van de directe en indirecte emissies.  Inmiddels is het CO2-bewust certificaat niveau 1  en 3 behaald.

https://skao.nl/certificaathouders/2079

Certificaat CO2 prestatieladder 1

Certificaat CO2 prestatieladder 3

Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.