Kwaliteit is bij ons tastbaar.

Certificeringen

Eigenlijk zijn we heel bescheiden, maar we hebben een aantal mooie certificeringen. We zetten ze hier allemaal onder elkaar, zodat we u er op de rest van de site niet mee hoeven lastig te vallen.

Met openheid als kernwaarde beschikken wij al vele jaren over een transparant kwaliteitsmanagementsysteem dat ISO 9001-gecertificeerd is.

 

Certificaat ISO 9001

We hechten veel waarde aan de beheersing en inperking van milieurisico’s en zijn trots op de ISO 14001-certificatie van ons milieuzorgsysteem.

 

Certificaat ISO 14001

We beschikken over een eigen staalwerkplaats voor de vervaardiging van staalconstructies. Deze maken we conform EN 1090-2. Dit verklaart dat alle voorschriften betreffende de beoordeling en verificatie van de prestatiebestendigheid beschreven in Annex ZA van de norm EN 1090-1:2009/A1:2011onder systeem 2+ worden toegepast en dat de productiecontrole in de fabriek wordt beoordeeld opdat deze in overeenstemming is met de geldende voorschriften. 

 

Certificaat EN 1090-2

Onze mensen gaan voor alles en we doen er alles aan om hun veiligheid en gezondheid te waarborgen. Als u ziet hoe hoog wij de lat leggen, begrijpt u: ons VCA-certificaat is slechts een formaliteit.

 

Certificaat VCA

Scroll naar top

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.