Certificeringen

Eigenlijk zijn we heel bescheiden, maar we hebben een aantal mooie certificeringen. We zetten ze hier allemaal onder elkaar, zodat we u er op de rest van de site niet mee hoeven lastig te vallen.

Met openheid als kernwaarde beschikken wij al vele jaren over een transparant kwaliteitsmanagementsysteem dat ISO 9001-gecertificeerd is.

We hechten veel waarde aan de beheersing en inperking van milieurisico’s en zijn trots op de ISO 14001-certificatie van ons milieuzorgsysteem.

We beschikken over een eigen staalwerkplaats voor de vervaardiging van staalconstructies. Deze maken we conform NEN EN 1090-1, zoals beoordeeld door SKG-IKOB. NEN EN 1090-1 is sinds 2014 de geharmoniseerde Europese norm, die van toepassing is op dragende staal, RVS en aluminium constructiewerken.

Onze mensen gaan voor alles en we doen er alles aan om hun veiligheid en gezondheid te waarborgen. Als u ziet hoe hoog wij de lat leggen, begrijpt u: ons VCA-certificaat is slechts een formaliteit.

We gebruiken op onze projecten voor het merendeel FSC-gecertificeerde hout. Dat wil zeggen dat we uitsluitend gebruikmaken van hout uit verantwoord bosbeheer. Zo dragen we bij aan de bescherming van bossen en een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd.

Bekijk de webcams