Bewust veilig dag 2023

Op 29 maart 2023 vond de Bewust Veilig Dag plaats, een dag waarop extra aandacht wordt besteed aan veilig werken. Tijdens deze dag kregen alle collega’s op de werf en bouwplaatsen een interactieve presentatie over veilige en onveilige situaties betreffende de eigen werkplek, om het bewustzijn en de kennis over veilig werken te vergroten.

Alle medewerkers ontvingen ook een duurzame Mertens drinkfles gevuld met lekkere chocolade paaseieren. De drinkfles is niet alleen duurzaam, maar zorgt er ook voor dat medewerkers voldoende water drinken tijdens hun werkzaamheden, zonder onnodig veel bekertjes te moeten weggooien.

Mertens Bouwbedrijf hecht veel waarde aan veilig werken en investeert hier dan ook continu in. De Bewust Veilig Dag is een belangrijk moment om stil te staan bij veiligheid en om medewerkers bewust te maken van de risico’s op de werkvloer. Een geslaagde dag voor de medewerkers van Mertens Bouwbedrijf!

Deel bericht:

Recent nieuws

DSC_4657
Parkmanagement Magical Mystery Tour bezoekt werf Mertens Bouwbedrijf
Jaarlijks organiseert parkmanagement Weert de Parkmanagement Magical Mystery Tour. Bij parkmanagement aangesloten ondernemers bezoeken in...
GvdH-5
Greep naar de Hoorn 2023
Dit jaar vond voor de 26e keer de Greep naar de Hoorn plaats. De Greep naar...
U19006zzzzzzzzzd
Construsoft BIM award 2023 uitgereikt
Op 11 juli werd door Kristiaan Flierman van Construsoft en Hans Hendriks van de BIMspecialist,...
Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.