Jaarrekening 2021 getekend!

6 jaar geleden zijn we in samenwerking met de accountants van SmitsvandenBroek het project “De jaarrekening in één dag” gestart. Samen werd het droomdoel bepaald om de jaarrekening in 1 dag op te stellen.

Elk jaar wordt de doorlooptijd korter. Door realistische doelstellingen te stellen en het toepassen van diverse Lea®n methodieken is het ons gelukt om vandaag 14 januari 2022 de jaarrekening 2021 te ondertekenen. Dit ondanks een gewijzigd team, waarvoor de werkwijze nieuw was en enkele coronamaatregelen die ons beperkten in de uitvoering. We hebben dit vooral bereikt door de review werkzaamheden van de verantwoordelijke accountant centraal te stellen en hierop de controlewerkzaamheden af te stemmen.

Hiermee hebben we wederom een flinke sprong kunnen maken. Gelukkig kunnen we wederom vaststellen dat er nog enkele verbeteringen in het proces mogelijk zijn voor de jaarrekening 2022. Binnenkort gaan we de uitgevoerde accountantscontrole samen evalueren om te borgen dat de procesverbeteringen ook worden doorgevoerd.

We komen weer dichter bij ons droomdoel: “De jaarrekening in één dag!”

Deel bericht:

Recent nieuws

DSC_4657
Parkmanagement Magical Mystery Tour bezoekt werf Mertens Bouwbedrijf
Jaarlijks organiseert parkmanagement Weert de Parkmanagement Magical Mystery Tour. Bij parkmanagement aangesloten ondernemers bezoeken in...
GvdH-5
Greep naar de Hoorn 2023
Dit jaar vond voor de 26e keer de Greep naar de Hoorn plaats. De Greep naar...
U19006zzzzzzzzzd
Construsoft BIM award 2023 uitgereikt
Op 11 juli werd door Kristiaan Flierman van Construsoft en Hans Hendriks van de BIMspecialist,...
Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.