Symposium 2022 “Grensverleggend bouwen”

5 Oktober organiseerden wij voor de 23e keer ons symposium met dit keer het thema “Grensverleggend Bouwen”. Dit jaar bezochten we het MECC en de Tapijnkazerne in Maastricht. Na een warm welkom door Rob van de Wiel van het MECC, nam dagvoorzitter Kim Brouns ons mee naar de gereedstaande “Mertens” bussen waarmee we naar de Tapijnkazerne reden. Via een korte wandeling kwamen we aan op de oude appèlplaats waar Carina Nørregaard van LIAG architecten ons meenam in de transformatie van het kazerneterrein. Hierna zijn we door de Tapijnkazerne naar de Tapijn Brasserie gelopen. Oud Generaal Mart de Kruif vertelde ons over zijn ervaringen als leidinggevende tijdens internationale missies in onder andere Afghanistan.

Terug bij het MECC werden we tijdens een rondleiding meegenomen in de mogelijkheden van het congrescentrum. Martijn Rumpen die namens de Provincie Limburg betrokken is om de Einstein Telescoop naar Limburg te halen, gaf uitleg over dit unieke project. Als laatste liet Martin van Toorn van Cepezed in het kleine auditorium ons zien hoe zij de puzzel, de verbouw van het MECC, hebben opgelost.

De dag werd afgesloten met een heerlijk buffet bij restaurant Saam in het MECC.

 

“Bouwen aan de toekomst is grenzen verleggen”

 

Deel bericht:

Recent nieuws

DSC_4657
Parkmanagement Magical Mystery Tour bezoekt werf Mertens Bouwbedrijf
Jaarlijks organiseert parkmanagement Weert de Parkmanagement Magical Mystery Tour. Bij parkmanagement aangesloten ondernemers bezoeken in...
GvdH-5
Greep naar de Hoorn 2023
Dit jaar vond voor de 26e keer de Greep naar de Hoorn plaats. De Greep naar...
U19006zzzzzzzzzd
Construsoft BIM award 2023 uitgereikt
Op 11 juli werd door Kristiaan Flierman van Construsoft en Hans Hendriks van de BIMspecialist,...
Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.