Symposium 2023 “Podium voor de bouwtoekomst”

25 Oktober organiseerden wij voor de 24e keer ons symposium met dit keer het thema “Podium voor de bouwtoekomst”. Dit jaar bezochten we het Theater aan de Parade in ‘s-Hertogenbosch. Na een warm welkom door Eric Smeets van Mertens Bouwbedrijf, nam dagvoorzitter Simone van Trier ons mee op reis door het Theater aan de Parade. Via een korte wandeling kwamen we aan bij de Grote zaal waar Berthold Gunster van Omdenken ons letterlijk even op een ander spoor zetten. Hierna vervolgde we onze weg naar de 1e verdieping waar architect Patrick Franssen van NOAHH ons mee nam in de reis over de transformatie van het Theater aan de Parade. Na deze eerste indrukwekkende sprekers hielden we op de 4e verdieping een pitstop. Met op de achtergrond het adembenemende uitzicht op de Sint-Janskathedraal nuttigden wij een heerlijke Bossche bol en een kopje koffie. Met de buik gevuld daalde we af naar het souterrain. Hier nam Richard van Hooijdonk ons mee in de mogelijkheden van AI. Welke trends en technologieën gaan zorgen voor baanbrekende mogelijkheden.  Als laatste spreker stond Rob Scheepers op het podium van de nieuwe Pleinzaal, waar hij met humor de zaal flink te grazen nam.
Na deze inspirerende middag vervolgde we onze weg naar een heerlijk buffet van Cuhabo catering. We sloten de dag af met een borrel en proost op een geslaagd symposium!

 

 

 

Deel bericht:

Recent nieuws

cao bedrijfsexcursie-51
CAO Bedrijfsexcursiedag
Afgelopen vrijdag vond onze CAO Bedrijfsexcursiedag plaats. Mertens Bouwbedrijf verzorgde in samenwerking met Collé informatieve...
Glbr-07
Sporthal 1 Glanerbrook opgeleverd!
Na een verbouwing van enkele maanden is sporthal 1 weer geopend. Op 18 november 2023...
Mertens_Symposium2023-80
5e generatie Mertens Bouwbedrijf
Met veel plezier en trots informeren wij jullie over een mooie en belangrijke ontwikkeling binnen...
Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.