Er is één ding waar we al 142 jaar aan bouwen.
Vertrouwen.

Zo werkt het

Door Mertens zo vroeg mogelijk in een bouwtraject in te schakelen, maakt u optimaal gebruik van onze ervaring in utiliteitsbouw. Als bouwbedrijf én als kennispartner. We weten niet alleen hoe we het bouwproces zo LEA®N mogelijk aanpakken, maar denken graag met u mee over het ontwerp en de invulling van uw gebouw.

LEA®N

Slide 1
Niet harder maar slimmer werken.

Voor Mertens houdt LEA®N in dat we niet harder maar iedere keer weer slimmer werken. Het verkorten van doorlooptijden is een methode om iedere keer weer slimmer te kunnen werken. We willen uiteindelijk alleen maar bezig zijn met het werk waar we plezier aan hebben en waarvoor we zijn opgeleid.

Slide 2
Werken met Mertens is in één woord
LEA®N.

Sinds enkele jaren bouwen we LEA®N. Dat wil zeggen dat we alle overbodige ballast uit het proces hebben gehaald, de verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie leggen en alles in het teken stellen van klantwaarde. Leren staat hierbij centraal. Iedereen maakt fouten, juist door ze snel te onderkennen kun je ervan leren en het de volgende keer samen beter doen. De klantwaarde staat altijd centraal en dat levert iedereen een hele boel op.

Slide 3
Meer dan een management visie.

Voor ons is LEA®N veel meer dan een managementvisie, het werkt door in onze hele organisatie, van kantoor tot bouwkeet onze partners en opdrachtgevers trekken hierin samen met ons op. We vertellen u graag meer over de impact van LEA®N op doorlooptijd, prijs, werkplezier, kwaliteit en eindresultaat.

Vorige
Volgende

Design & Build.

Utiliteitsbouw is sterk aan het veranderen en wij lopen voorop in deze ontwikkeling. Steeds vaker werken we voor schoolbesturen, gemeenten en zorginstellingen in een design & build of engineer & build constructie. Hierbij nemen we het ontwerp én de realisatie voor onze rekening. In plaats van een architect aan de ene kant van het land en een bouwmanagementbureau aan de andere, werken we met een compact team van specialisten waarvan we weten dat ze perfect met elkaar samenwerken. Binnen ons kantoor werken vaste teams van tekenaars, BIM-modelleurs, projectleiders en engineers met passie aan hun eigen projecten. Met BIM in eigen huis kunnen we 3D bouwinformatie delen met elkaar en maximale grip op het proces houden. Korte lijnen, minimale fouten, geen gezeur garantie.

Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.