Mertens Bouw | Werkwijze
18107
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18107,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,vss_width_768,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,transparent_content,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Zo werkt het

Door Mertens zo vroeg mogelijk in een bouwtraject in te schakelen, maakt u optimaal gebruik van onze ervaring in utiliteitsbouw. Als bouwbedrijf én als kennispartner. We weten niet alleen hoe we het bouwproces zo LEAN mogelijk aanpakken, maar denken graag met u mee over het ontwerp en de invulling van uw gebouw.

LEA(R)N

Sinds enkele jaren bouwen we LEA(R)N. Dat wil zeggen dat we alle overbodige ballast uit het proces hebben gehaald, de verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie leggen en alles in het teken stellen van klantwaarde. Leren staat hierbij centraal. Iedereen maakt fouten, juist door ze snel te onderkennen kun je ervan leren en het de volgende keer samen beter doen. Voor ons is LEA(R)N veel meer dan een managementvisie, het werkt door in onze hele organisatie, van kantoor tot bouwkeet  onze partners en opdrachtgevers trekken hierin samen met ons op. We vertellen u graag meer over de impact van LEA(R)N op doorlooptijd, prijs, werkplezier, kwaliteit en eindresultaat.

Design & build

Utiliteitsbouw is sterk aan het veranderen en wij lopen voorop in deze ontwikkeling. Steeds vaker werken we voor schoolbesturen, gemeenten en zorginstellingen in een design & build of engineer & build constructie. Hierbij nemen we het ontwerp én de realisatie voor onze rekening. In plaats van een architect aan de ene kant van het land en een bouwmanagementbureau aan de andere, werken we met een compact team van specialisten waarvan we weten dat ze perfect met elkaar samenwerken. Binnen ons kantoor werken vaste teams van tekenaars, BIM-modelleurs, projectleiders en engineers met passie aan hun eigen projecten. Met BIM in eigen huis kunnen we 3D bouwinformatie delen met elkaar en maximale grip op het proces houden. Korte lijnen, minimale fouten, geen gezeur garantie.

Bekijk de webcams