Video

CAO Bedrijfsexcursiedag

Afgelopen vrijdag vond onze CAO Bedrijfsexcursiedag plaats. Mertens Bouwbedrijf verzorgde in samenwerking met Collé informatieve toolboxsessies. In de ochtend stonden heftruck- en hoogwerkercursussen op het programma. Daarnaast werden belangrijke onderwerpen behandeld, zoals werken met een veiligheidsharnas en algemene veiligheid op de bouwplaats. Tegelijkertijd bouwde Streetkarting een kartbaan op onze werf. Na een smakelijke lunch werden …

CAO Bedrijfsexcursiedag Lees verder »

Voortgang Zwembad de Tongelreep

Het betonwerk bij het project zwembad de Tongelreep in Eindhoven is in volle gang. Bekijk de video hieronder om een indruk te krijgen betreft de werkzaamheden van de afgelopen maanden.  

Deuren loopbrug geplaatst

De deuren ter hoogte van de raadzaal en het atrium bij de loopbrug zijn succesvol geplaatst. Op de 3e verdieping wordt er momenteel verder gewerkt aan het plafond. De schilder en stukadoor zijn op verschillende plekken in het gebouw aan het werk.

Torenkraan Charlemagne College geplaatst

Vrijdag 16 juni is de torenkraan bij het Charlemagne college in Landgraaf geplaatst. De haakhoogte van de torenkraan is 32,5 meter. De giek is 60 meter. De torenkraan staat in het midden van het bouwterrein. Zo kan de torenkraan zo efficiënt mogelijk ingezet worden bij zowel de nieuwbouw van het schoolgebouw en de sporthal.

Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.